VAR ÄR SEXY



221209

Idag när jag vaknade gjorde jag det i panik. mobilen ringde och slutade aldrig. gick upp och ut i snön, halkade och gled ner till banken. satt där och stirrade länge som fan. alla skulle tydligen dit idag. sen mötte jag upp vic och fikade men vi kunde inte nöja oss. vi hajjade ingenting tills vi kom på det. vi kände suget av alkohol. mötte upp matte och drog till studio. efter en timme var vi på topp igen.



151209

Okej du börjar kanske fatta vibben, jag har ett fast grepp om örsnibben, jag håller dig där som en säkerhet så jag är säker på att jag har din uppmärksamhet. du kan inte smita längre, även om jag vet att du vill förtränga det så nu får det fan var över, du är precis allting som jag inte behöver. eller? det var lite överdrivet va.





141209

Har lite svårt för vintern måste jag erkänna. asså det är nice med snö och så. men allt är så överdrivet, fira nåns födelsedag så länge och mycket som man håller på med (jesus alltså om ni inte fatta). sen är det det där med glögg också. det är det som ska drickas hela julen, det smakar varm saft det är varmt och osoft helt enkelt. därför gillar jag sommarn mera och det är pga då är det min födelsedag, mycket roligare än att fira nån annans. så ah idag öppnade jag dörren och låtsades som om det var varmt sen la jag mig i ett varmt bad med en drink och låtsades att jag var på stranden.


RSS 2.0