280909

Just nu går det en liten bejbis banan fluga som skiftar i svart, på min dator. Vet ej vad jag ska göra eftersom jag inte vill skada han. jag har blåst så hårt jag kan på den, kan alltså inte göra mer åt saken! nej men vad nu? han drog! Soft undra vart han ska nu.. FAN nu är han tillbaka, och jag tror det är för att stanna denna gång för han ser tyvär lite platt ut :(


240909

Verkligen inte bra att min hjärna är sjukt trög och helt tom, jag kan inte tänka. Men en sak är bra iaf och det är om jag inte tänker idag så samlas fler tankar tills imorgon. Det finns iof en sak jag kan tänka på och den är jävligt kul.


210909

Jaha jaha, min dag? Ja va ska jag säga liksom.. minns ca 11% av den. Det var nämligen så att jag satt och förfesatde i morse men då, en take i min hjärna fuck.. JAG SKA JOBBA! Jag var lite på lyset kan man säga. Fick panik i hjärnan, kunde inte gå så jag kröp till jobbet, kom fram en timme försent. Chefen märkte inget fast jag blödde på mina små bruna knän och var lite diry all over me. Sen drog han, då fortsatte festen på jobbet. Råkade kasta en bulle i en kunds fejja men han var fet och glad så han blev gladare. Det blev jag med.


200909

Jag satt precis och tänkte och då dök det upp en tanke. Tanken var den att mitt liv är allderles utmärkt nu faktiskt  så jag är helt nöjd.


RIGHT

LIFE´S A GAME AND BUT ITS NO FAIR I BREAK THE RULES SO I DON´T CARE  


YOU


Jag kommer aldrig aldrig älska någon som jag älskar dig...


KÄNSLOKALL

Hm har en liten fundering faktiskt, tro det eller ej! Jag är inte känslokall för jag har många känslor. Jag har fått höra uttrycket : Du är som en marräng (god?) söt på utsidan men tom inuti. Då tänker jag bara; helldre en marräng som läggs på en tårta än en marsmellow som är så mjuk att den måste grillas och bli ännu mjukare och kletig innuti. Jag antar att du tänker som jag, det är nämligen det som är smartast.


PRINZzZzzZES

Idag har gjort det som jag är bäst på och det var så jävla bra LOVELI. Det är inte samma sak när någon annan gör det, det är min grej. Jag ligger där lite solbränd mjuka rosa läppar med ett litet leende på. qute- defenetivt!


STALKER

Haha igår hittade jag och Matilda det här medelandet till oss i gästboken på jobbet, ganska kul. tror faktiskt att jag ska ring upp honom!


BADLY

Har tyvär bara en sak att säga, och det är en mycket hemsk sådan. Även det värsta kan hända mig, och det tycker jag är synd. Idag har varit en hemsk dag (en del av den iaf). Morgonen börjar med att jag vaknar av att någon stirrar på mig, jag slår upp mina oskyldiga små ögon och ser en FET spindel i min säng, på min kudde  och det är sisådär fem centimeters räckvid mellan mig och han. Fick panik men gjorde ingen drastisk åtgärd. Jag klarade mig fint, tack för det! Sedan var jag i skolan på en lektion, blev totalt hjärntvättad. Hemskt.


YEHA

Juste idag köpte jag en vinmaskin mycket bättre en en tidsmaskin. ja det är min älsklingsmaskin åh vad jag gillarey sweetie.

vinkylare_fri_2258


ICE ICE BABY

Sådärja, då var denna dagen avklarad. Precis som alla andra fast endå inte. Kul kul.. Längtar tills imorgon, det lär ju bli en repris av idag fast lite anorlunda. Nåväl natten är ung fast jag börjar bli gammal så jag ska sova. var jag ärlig? haha ne trodde du det eller? Har precis gjort bål och som alla andra kvällar ska jag fira att denna dag gick bra! SOFTA OFTA I EN ROSA KOFTA MED BÅL I ETT HÅL FAST AKTA FÖR EN NÅL SOM KAN TA KÅL, PÅ DIG!


ME LIKE♥


LOVE LOVE LOVE.

“Once upon a time there was a girl and a boy, without the two of them, the world would no longer be osv…”  töntigt? javisst get a life



MÅNEN TH?


Y

NU VET JAG VART JAG SKA GÅ NÄR JAG GÅR UT


"-Girls who wear hotpants
to the bar on any day will receive
their first drink half price !!!" 


JUST DO IT

Nejdu, nu har jag fått nog alltså! denna dag har varit hektiskt och ja, jag kan inte beskriva med ord så nu ska jag DAANSA SÅ KANSKE DU FATTAR! OOHYEAAH

Streaming through the radio
Dancing all around
Spread the word in stereo
At the speed of sound


Dansar aldrig nyckter, gillar att dricka <3


SCARY

1987 Skulle en 15-årig flicka duscha. Det var första dagen på
sommarlovet och hon skulle ut för att fira med sina kompisar. När hon
stog där i duschen hörde hon att dörren till badrummet öppnades och
stängdes. Vad kunde egntligen hända? Hon var ju hemma och stod och
duscha! Men bara några få sekunder senare sätter någon sin iskalla hand
för hennes mun. Med kniven mot hennes hals, tvingade mördaren ner henne
mot golvet. Flickan blev våldtagen och mördad. Hennes mamma hittade
henne i duschen, knivhuggen och död. lägg ut detta inom 1 min, annars
kommer du också bli mördad i duschen när du minst anar det

SRY pallar inte bli mördad liksom....


TYPICAL

Idag eller rättare sagt, inatt satt jag somvanligt på en stol med en drink i min utsökta lilla hand. Då händer det något fucking sjukt asså. Somebody somweare kastade ett brinnanade eldklot i min drink? Hallå är det möjligt eller? Nej jag tror inte det! Men det hände mig så jag säger det jag alltid säger ; IMPOSSIBLE IS NOTHING



JA MEN SE DÄR. NÅGON STALKER FÅNGADE DET PÅ BILD. SOOFT JUUH..


RSS 2.0