270110

byggde en snögubbe idag den blev så sjukt fin men sen ramlade han ihop för det var ingen kram-snö kom jag på när jag byggde honom, fan jag fick alla inälvor över mig när han föll. försår ju varför han gjorde det iof. kollade sedan ut genom fönstret där han skulle stått, men det var tomt där. nej det var det verkligen inte. jag såg en stjärna genom fönstret. ne, det var visst min spegelbild som speglades i fönstret.


210110

Var dag får man reda på nya saker och lära sig otroligt mycket fakta, nyss fick jag reda på att russin är torkade vindruvor. vem vet något sådant? förrutom dom som lagar vindruvorna eller russin eller vad man nu ska kalla det.. mycket förrvirande, men då kan man säga att vin är gjort av russin. shit asså!


160110

Wanna fly, high above in the sky looking all over the world, people get ready now and I see, everything I wanna see, surrending every part of me.



140110

I don't suppose that you'll still have my name, you'll have another if you're not my lover, anymore


140110

idag blev man väckt av en liten brud i panik, matti hade drömt om saft hela natten så nu hade den panik och skulle ner till ica och köpa saft.. vi ramlade båda ur sängen för vi var fortfarade fulla sen igår. tog en återställare-  sen saft. var sugen på päron men det blev kiwi. drog sista camparin.  igår var jag med om nåt som jag aldrig trode att jag skulle skåda med mina små klarblåa ögon. ne usch jag mådde illa. ni vet vad jag pratar om... förutom det var det en sjukt bra kväll!
 Livet leker, jag bara steker



070110

ye.. nu har man sovit så mycket så jag aldrig behöver sova mer, knappt. hade tappat en knapp på min tröja men jag limmade tillbaks den. gick på upptäcksfärd men hittade inget spännande, fötutom navelludd.


RSS 2.0