261109

sjukaste grejen hände en gång. en gång när jag och matte skulle gå någonstans så hände det en sjuk grej. vi går på vägen och bara ah softar. då helt plötsligt kollar jag bakom min axel snett uppåt ligger det en liten brud i en lövhög och spelar död hon använde nog lövhögen som camoflage. jag hoppar till och blir rädd, lika så matte. vi är utomordenligt chockade men we are keep walking. när vi kommit ca 2 meter kommer vi fram till hinder #2 på resan. där är det en till liten brud som står bakom ett hörn eller nått whatever. iaf vi kollar lite sen går vi vidare och då flyger lövhögsbruden och den andra fram med löv och kastar på oss. vi fattade ingentlingt.


221109

Skulle möta jennifer idag på vårat homeplaze, gick runt och letade men kunnde inte finna henne. det känndes tråkigt. hela tiden när jag letade hörde jag röster var det från mitt huvud? har jag blivit mer pzykad än jag redan är det var den stora frågan. fick ett enkelt svar på den frågan. jag misstog mig själv. kännde en konstig doft det luktade ruttet och ofrescht. då visst jag det. hon var i närheten. och se där! under hela mitt letande så var hon där bara det att hon smälte in i den kritvita kalkväggen, så blek var hon. jag såg bara hennes trötta ögon, åh då visste jag att det var hon. ♥



jag ringade in en bild på henne så ni kan se, eller ah inte se..


191109

tja tja bloggen idag har vart en chill on tha grill dag faktiskt. jag mådde inte utomordentligt bra idag, något litet virus attackerade mig och hur det kändes finner jag inga ord för. kilade ner till affären ville nämligen överraska familjis med en överraskning. gled in i affärvimlet och folket var på min sida idag, både höger och vänster men inte framför. tur för dom säger jag. kände att jag ville ha några kompisar med mig hem så jag bjöd med mig Mr och Mrs + kids hummer och deras grannar herr och fru ostron. i fru ostron låg det en skimrande vitblågrålila lite beige rund ja va ska man kalla det, jo pärla kanske.den va nice kan ha den när jag ska spela kinashack i kina. fast jag gillar inte kina.


161109

I just noticed you noticing me and I just wanted to give you notice that I noticed you too.


131109

HELT ENKELT VÄRLDENS BÄSTA SYSTRAR


131109



snart äre jul då är det kul, visst?


101109

nyss satt ja som vanligt och filosoferade i min säng då jag hör något konstigt ljud. det var ett offer det visste jag direkt. frågan var vad det var för något.  någon ropade efter hjälp. jag blev irriterad jag var upptagen. men tog ut min hörlur från örat och blev lite rädd. kom det inne i från huset eller vad? först så trodde jag det var matte som skämtade med mig men då helt plötsligt kommer hon in i rummet. vi blev iskalla och fick ännu kallare kårar. vi tänkte bara oh shit. öppnade persiennerna ytterst lite såg inget hörde något. satt knäpptysta vågade inte röra oss. å då, då kommer det en tant. hon går med en hund? nej. hon bär ett lik?! ne det gör hon inte.. någon grinar, det var inte vi. men vem var det? det visste vi inte. tanten går in i rabatten. där, ja det ligger en man där. är han naken?! ne det var han inte, men han hade shorts. trode han att det var sommar? hmm aja han låg där iaf och ropade på hjälp. tanten hjälpe honom dom skrek lite också. vi vakade genom fönstret, mycket noga med att ingen såg oss. vi var livrädda. vad gör han där? hur kom han dit? varför ligger han där? det var tankarna som flög runt i huvet på oss. han försökte sätta sig upp men det var meningslösa försök. det tog ett tag. dom var där ute vi var där inne. lika tyst som ett rådjur tuggar var vi. sen händer det nått. då slog det oss, han hade tagit några drinkar för mycket. utan någon annan utväg gör han ett ryck. han rullar in i porten det fanns inget annat val. han såg ut som en val.



drick med måtta? dah


091109

Vi ska inte ens tala om natten, inga återblickar. det som hände hände ingen återvändå tyvärr. nog om det men igår var det en som råkade ramla och den ramlade precis där jag skulle sätta ner min lilla fot 2 bad 4 you liksom. men det var lite jobbigt.. fick blod på skon. whatever livet går vidare fick tvätta bort det men lite vidrigt att ha blodspår på skon euw vad ofrescht om man tänker efter, så det gör jag inte. för att endå minas denna händelse blev det bara röda drinkar under kvällen natten morgonen mm.


071109

Inatt blire magdans på baren som vanligt, vet inte riktigt hur det kommer sluta eftersom jag inte kan magdans? men hallå liksom det är väl typ bara shaka lite eller vadå det jobbiga är i slutet när jag ska blåsa eld på nån random stackars den, den kommer nämligen bli grillad. får bjuda på en shot efter så kanske det är lugnt. eller ne det räcker nog med att jag ler shoten tar jag hellre själv. så kan de gå.


051109

att ha en pojkvän är samma sak som att ha en handväska på krogen. du orkar inte ha den på dansgolvet för den är fett hänging, men man kan inte hänga in den i garderoben för man kanske behöver den. och man kan absolut inte göra sig av med den. för man vet att man behöver den dagen eter...

do i really need you?


RSS 2.0