AZZZZÅ VAH HEEEENDÄR

D U  Ä R  S Å  J Ä V L A  M O B B A D. Jag hatar verkligen dig så sluta hänga efter mig! Hur tror du att det känns? vart jag än är så är du där. vad jag än gör så gör du samma sak, vad är problemet? Dags att skaffa ett eget liv och inte bara hänga efter mig, du har länge hängt efter mig men nu är det slut på det, dags att stå på egna ben, så tyvär jag lämmnar dig nu och jag hoppas att du kan acceptera det, så jag har bar en sak att säga dig och det och ja, jag har tänkt igenom detta och kommer inte att ångra mig. Det jag säger till dig är: FARVÄL

Adjö du skugga lilla...

YEEEAH ÄNTLIGEN SKUGG-FRI SÅ JÄLA FRÄNT


 

SÅDÄR JA

Inte lätt att vara bloggare samtidigt som man e kändis, det kan jag lova er! nog om det, Alla tror jag jag och vic är tjejerna i Ateen men det är falskt.  Påtal om inget så kan vickan gå ner i split, fast tyvärr bara en sen Lördagskväll lite på flötet, men det var en upplevelse måste jag erkänna! Vic är också förlovad om ni inte visste det. Grattis!
Och då undrar ni såklart vem är den lycklige? he he he sitter man på en sådan guldgruva vill man hälst inte avslöja det. vilket jag inte gör heller.  En sak till innan denna minut e slut ( ett litet rim bara ) så går rycktet att det är bättre med wax än gelé i håret för killar, eller så var det tvärtom. Svårt att minnas när man e så upptagen som jag är!


Vem är det vic dreglar efter? det är frågan
Fortsättning följer...

SANT / FALSKT

Dem är definitivt farligare än vad dem ser ut och vara när man tittar på hela. Det som ser farligt ut är väl när man bara ser hajfenan antar jag.


OM MIG

2 COOL 4 SCHOOL

MOG1

Hej du sitter och stirrar, jag vet du vill ha mig, så ställ ner ditt glas och följ med mig hem.
Men du, din söta kompis har hon någon pojkvän? om inte så har jag en kompis till.


ETT SKÄMT

När någon säger "gärna" så tänker jag på en hjärna. När någon säger "jättegärna" tänker jag på en jätte hjärna, alltså en jättestor hjärna. Jätte gärna, sa vattenskallen.
nph

KÄRLEK

if you leave me now you take away a little bit of part of me  uuohu now baby please dont do go I just need you to go

SYND FÖR HENNE QL FÖR OSS

En gång när jag och vickan skulle åka buss så stog vi vid busshållsplatsen. Där stog det en töntig tjej som tyckte att hon var snygg, men det var hon inte, och hon är inte det nu heller. till sak, hon kollade fett snett precis när hon skulle stiga på bussen, men då, ojsan så fel det kan bli fastnar hon med foten i bussen och faller baklänges pladask ner på rygg. hon såg ut som en tomat som splaschades mot marken.


SKADEGLÄDJE

Kom nyss på en kul sak, en gång när jag åkte buss med några stycken på vintern. Det var i vintras tror jag, eller förra kanske, hm svårt att veta. hur som haver så när en person skulle gå av bussen så rammlade hon ut! jag dog. Det var det roligaste jag har varit med om i hela mitt liv!

MINA FAVORTIER

Min favorit vinterlåt är definitvit pepparkakorna sången, jag gillar slutet på den när peppisarna sjunger lite tjeckt sådär, det är nog min grej liksom. Jag tycker om låten, men inte pepparkakor. Fast jag gillar dom som är med i bakrunden och dansar.

DUMMA DARRE

Idag tävlade Melinda och hon skulle antagligen vunnit om hon inte haft en sådan dum häst, hatar hästar *not*.

SAKNAR DIG

Under en lång tid har min själsfrände vart i Italien, det är för att hon har flyttat dit. Saknar dig väääldigt mycket ska du veta och jag längtar tills jag kommer ner och hälsar på! Du är helt enkelt världens bästa. och bara för att du är det ska jag tillängna en sak åt dig. jag vet inte vad det heter men vi kan kalla det för nåt sen när jag kommer på något smart.
här kommer den!
M- mild
A- allmänbildad
T- trivsam
I- Ivrig
L- listig
D- drinkluder
A- antik


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

BRA START AB

Inatt drömmde jag om N jag tror det var för att han är snygg, men vad vet jag? Min Prinsessa väckte mig allderles förtidigt iaf. Hon är lite av ett busfrö för hon satt på min mage och pussade mig tills jag gick ut med hennne -.- JOBBIGT.
 Btw passar hon och jag utmärkt i mitt rum, typiskt oss!


FÖLJ MED HEM TILL MIG

Såhär bor jag


FÖRUTFATTADE MENINGAR

Det är många utav er läsare som har väldigt mycket förutfattade meningar, Bilden med tomten när dom gör snöänglar, Varför måste det vara en ren? Jag skrev att det var en älg för att jag ville. Det behöver ju inte vara en ren för att det är just tomten som är med älgen/ renen. tänk på det ni.

HENNES SKO MEN INTE HENNES BEN

Här är Victorias nya skor, hon tycker att dom är fina och hon ska använda dom när hon jobbar. Hon vill hellst vara anonym med sitt jobb. (det är inte det ni tror) antar att alla trode en sak men det är fel.
Jag tror nog inte att någon kan ens föreställa sig vad hon jobbar med. Jag kan berätta det sen.

RÄDSLA #2

Nu när jag är lite äldre gillar jag tigrar, eller inte gillar, jag tycker dom är söta och sådär iaf. När jag var liten var jag livrädd för Shere Kahn.


Något annat som jag var rädd för var vildvittrorna i Ronja rövardotter, eller var och var, det är jag fortfarande. Så varje gång jag kollar på Ronja rövardotter och det är dags för vildvittrorna att komma fram måste jag antingen:
byta kanal- om jag kollar på Tv
spola fram- om jag kollar på film
det är synd för dels är det ju jobbigt att göra det ovanstående men det kan jag ju göra när jag är ensam, men det är värre när jag kollar på den med någon annan, då måste jag låstas typ gå på toa eller något för jag blir livrädd, hatar att höra hur dom låter och ser ut när dom kommer svävandes i luften, eller jag vet inte ens hur dem ser ut, har nog aldrig ens vågat titta på dem, Ni får kolla på filmen om ni inte heller vet. Jag vill nämligen inte sätta ut någon bild på dem.


RÄDSLA

Jag är livrädd för fyllegubbar! igår hände det en läskig sak. Jag och min kompanjon, vi kan kalla henne för M. Satt på ett mycket trevligt ställe och åt lunch. Jag och M satt mittemot varandra vid ett fönster och M hade en vägg bakom sig. När vi var nöjda med våran måltid som smakade ljuvligt satt vi kvar för att diskutera småämmnen. Vi sitter där helt oskyldiga då någon kliver in genom dörren som var bakom mig. Det var en fyllegubbe.. Han sa någonting sen satte han sig brevid M, vi blev väldigt rädda och fick inte fram ett ljud men då säger M till fyllegubben att vi ska gå då säger han någonting. Jag vill gå men jag kan inte, mina ben är förstelnade, så jag sitter kvar. då säger M igen att vi ska gå så då ställer jag mig upp för att gå. M satt helt inträngd så M fick pressa sig för att komma därifrån, vi sprang därifrån nästan. usch vad otäckt det var!




jag skulle känna mig mycket tryggare om fyllegubbarna drack lite mindre, skulle inte du göra det?


HUMOR PÅ HÖG NIVÅ

Roligt

Jag förstår inte det roliga med den här bilden, ímorgon ska jag fråga Victoria vad det är som är så kul.
Är det en känd person som sprutar eld på dom eller? Fattar 0

PÅHOPPAD

Det verkade inte vara OK för er detdär med mobbingen. Men det är inte hela världen att bli mobbad det skulle kunna varit värre om man tänker efter. Det är bättre om alla bara har roligt, eller hur?

Här har Älgen roligt


Men tomten verkar inte ha någon humor så han ser mobbad ut. kanske vore lite lättare om alla bara hade humor, då skulle det inte finnas någon mobbning.

FRAMGÅNSKRIK

Jag måste säga att jag är lite stolt faktiskt, jag har haft min blogg i ca 20 min och ALLA har redan läst den (alla coola alltså) så läser du den efter jag har skrivigt detta så är du mobbad, sry :'(


Så mobbad typ... inte så ql va?

B TO THE O TO THE R TO THE R TO THE I TO THE S

Vad blir det? BORRIS! weei

Ojsan hoppsan, snygg bild va?
Här är min love of the life som jag brukar kalla det.
Hon är så het så het jotack vi båda vet.
Oliven <3 Borren
4-evah


MIN MORGON

Morgonstund har guld i mun, som jag brukar säga men idag vaknade jag av typ det värsta som kan hända, min mobil ringde!! En sak som typ va bra var att jag hade på ljudlös, smart va? Fast jag vaknade endå, jobbigt eller vad? jag svarade inte efter som jag var så trött. Det var nog för att jag gick typ och la mig vid 4 igår! Jag festade igår asså... (om ni inte fattade det) Jag var tvungen att stänga av min mobil imorse eftersom den ringde, det är så när man är ganska poppis. Men jag kunde inte, mina fingrar var så trötta så jag somnade om fast det ringde!!! Fatta hur trött man var då liksom. Helt sjukt iaf.



HAHAHHA skrattar så jag rammlar av stolen!!!


PÅ F-E-S-T

This is how we party
Fooling with your body
Come on everybody
Can't get enough of you



QEWL

Vad är väl en kväll på stan, när man kan sitta hemma?


SNYGG BILD!?

så söta, me like! <3<3

söta azzå <3<3

JAG ÄR BÄST

så sant så...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0