het

sjukaste grejen hände idag! helt sjukt jag skulle tända en liten cigg, som hade legat och solat brevid mig. iaf då när jag ska tända den böjer jag huvet framåt lite och kollar ner lite så mina ögonlock åker ner lite, typ som när man blundar. då har elden blivit helt crazy så den bah shwooomm upp på mig och grillar mina ögonfransar så jag blev lite exta on fire hehe..

snel

shit kände fan att det börjar bli lite vårsol genom mitt blonda hår, sweet. hittade massa skitfina blommor, plockade dom och gick vidare men dom var ganska tunga så jag kastade i väg dom, undra om dom hamnade på en gammal grav eller nått då var en god gärning gjord.

DGB

spenderade min viktiga dag med att steka lite in tha sun blev typ asbrun, gled sedan vidare och fixade mina naglar så dom ska passa in i min image. sessan har varit här och myst och vi har varit på prommis och har lärt henne massa olika konster tex: att när jag ropar så kommer hon och hon har alltid en överraskning med sig som bla en drink, parfym, cigg etc. dutti vovi

värdefull

efter den här hemska dagen, som antingen kommer visa sig bli bätte eller sämre ingen vet minst av allt jag även fast jag vet mest. så måde jag så dåligt och hade gråten i ögat hela dan, så iaf shoppade jag för att må bätte men det gjorde jag inte (mådde alltså inte bättre).. vad mer kan man begära okej men ah då fattar du vad detta innebär. det suger. köpte iaf två par fett snygga skor- på mig; topnotch ofc

bäst i världen

saknar sig något sjukt, det är svårt att förklara när ord inte räcker till, vill att allt ska vara som det brukar. det värsta är att veta hur mycket du lider av något som du inte borde behöva. tänker på dig hela tiden och vill bara vara med dig nu, mitt allt ♥C

sällskap

fick precis ett litet mail, en besökare var på ingång traskade ner några våningar och öppnade portarna nemen hej eller borde jag säga hello?
fick ett linne som minne av henne på henne, thank u M

raring

typ världens finaste, kärleksfyllda, underbara bild ever
sitter lite halvsjukt men endå snygg framför tvn, småkikar mina mina söta hjärtformade ögon på disney channel. FUCK vilken besvikelse förr i tiden var det så bra program typ kim possible mm men nu ahh shit säger jag ska nog byta kanal snart och be min kock laga lite mat åt mig, ee hungri

jag är underbar

tack för sällskapet lovlie, nu är jag fett jävla ren och luktar som en sommaräng med godis och allt gott ♥

ywe

mår forfarande inte bra, har fortfarnade inte duschat heller fan.. men shit vad dåligt jag mådde förut det kan omöjligt bara vara från min hårda partynatt! hehe natten blev inte riktigt som jag tänkte men hade riktigt kul och jag är fan grym på par-dans! lets dance nästa?? lätt!
jag och min älskling, nu ska jag fan duscha, promiseeee

SLUT SOM ARTIST

fyfan måste skriva och klaga för jag mår så dåligt, fuck vad dåligt jag mår helt sjukt vill sjunka ihop som ett kläckt ägg och bara glida iväg. shit! fan hungrig men endå inte, kanske för att jag äter en pizza just nu oops där tappade jag en slize fan men det är lugnt har några till...
SKJUT MIGGGGGGGG!!!
luktar förjävla skitäckligt också, jobbade igår åkte dirr på middag (duschade ej) åkte vidare på fest (duschade ej) åkte vidare på efterfest (duschade ej) badade bubbelbad (blev badad) gick upp sov vaknade och har fan fortfarande inte duschat. hehe skabbigt. ser ut som skit jag är skit livet är skit jag mår asdåligt! ska sammla ork från pizzan och typ duscha..

oh girl

blir en liten snabbis nu bara, har lite mer liv än dig som sitter vid datorn hela dan spec fredag och lördag. har jag bråttom? tid är pengar. så nej.
skitfucking hagel snö så väntar på limmon bah.. puss!

sessan

helt sjukt varje gång jag går ut i vädret så är det skugga men sen 1 sek senare, alltid sol! jag kommer med solskenet tydligen, can't help it ;)
jag och min bebis keso, real love det syns va??

pollen

gled ner i min sofa för att mysa lite, mys! kännde mig lite ensam så beställde hem ett paket med levande vandrande pinnar, ganska kul fick dom deliverd på en gång såklart...
sååja, där kan herkules och märkules vandra omkring brevid särkules (firren)

adjö

iiiihhhhhhh, på promenad genom stan!
om ni ser mig så får ni fråga om aoutograf men tänk på att jag bara har en hand vilken vlir så vänster eftersom jag håller min mobil med höger, har iof en fick som jag kanske kan lägga ner den i, ayah vi får se sen då!

12:12

wzup girl? själv sitter man och steks lite by the sunshine.. ah jag kollade mig i spelgeln. nu ska jag bege mig åt andra öventyr, ska ut på en sweet prommis by myself. då det är som bäst.

bad luck

fick precis ett vykort hemleveretat, av en av mina b-friends dåra, lite qute sådär va. mm tack bby!!

RSS 2.0